Pelerinaj în Asia Mică

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române vă invită să vizitați, în perioada 15 – 26 iunie, câteva dintre cele mai cunoscute obiective turistice și religioase din Asia Mică, informează TRINITAS TV. În cea de-a patra zi a călătoriei, pelerinii vor ajunge și în Insula Patmos.

Pelerinii vor putea merge și în istoricul ținut al Capadociei.

Detalii despre costuri, cazare și traseu puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

De asemenea, sectorul de pelerinaj al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor, oferind cazare și transfer spre aeroport pentru deplasările pe care le organizează. Prețul este de 100 de lei/persoană și include o noapte de cazare la Casa de Oaspeți a Patriarhiei Române (București, B-dul Regina Maria, nr.1) și transport la aeroport.

Comentarii Facebook


Știri recente