Pelerinaj în Argeș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, pe 7 august, un pelerinaj la mănăstirile din Arhiepiscopia Argeșului, informează TRINITAS TV. Credincioșii vor vizita Mănăstirea Cetățuia, locul unde a pustnicit Sfântul Ioanichie de la Muscel, iar apoi Mănăstirea Nămăiești, unde vor putea vedea biserica rupestră și icoana făcătoare de minuni descoperită în vremea domnitorului Negru-Vodă.

Pelerinajul va continua cu vizitarea Mănăstirilor Negru-Vodă, ctitorie a primilor domnitori Basarabi și Aninoasa. Pelerinajul se va încheia cu vizitarea Mănăstirii Corbii de Piatră.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente