Pelerinaj în Ardeal și Maramureș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 28 iulie – 01 august, un pelerinaj în Ardeal și Maramureș, informează TRINITAS TV. În prima zi, credincioșii vor vizita Mănăstirea Cozia din județul Vâlcea, ctitorie a domnitorului Mircea cel Bătrân, Catedrala Mitropolitană din Sibiu și Catedrala Reîntregiri din Alba-Iulia. A doua zi, după participarea la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Râmeț, pelerinii vor păși în Catedrala Mitropolitană din Cluj și vor vizita și Mănăstirea Nicula. În celelalte zile programul mai include vizitarea Cimitirului Vesel de la Săpânța și Mănăstirile Bârsana din județul Maramureș și Recea din județul Mureș. În cele cinci zile, credincioșii care vor alege acest pelerinaj vor putea vizita și alte obiective turistice importante.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente