Pelerinaj de Sfintele Paști la Mănăstirile din Munții Apuseni

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, cu ocazia Sfintelor Paști, un pelerinaj la Mănăstirile din Munții Apuseni. Astfel, în Vinerea Mare, pe 2 aprilie, credincioșii vor vizita Mănăstirea Sinaia, Catedrala „Sfânta Treime” din Mediaș și vor participa la slujba Prohodului Domnului la Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Mediaș.

Sâmbătă, 3 aprilie, se vor vizita, printre altele, Schitul „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud și Mănăstirea Lupșa din județul Alba, unde credincioșii vor participa la slujba Învierii. Duminică, în prima zi de Paști, se va vizita Mănăstirea Sfântul Ilie de la Albac, informează TRINITAS TV.

Luni, în a doua zi de Paști, pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba Iulia. De asemenea, se vor vizita Catedrala Mitropolitană din Sibiu, dar și Mănăstirea Cozia.

Mai multe informații despre deplasările organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu nr.1 D și Strada Doamnei nr. 20, ambele în sectorul 3. Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente