Pelerinaj de Paști la Locurile Sfinte

Centrul de pelerinaj Sfântul Apostol Pavel și Agenția Basilica Travel, ale Patriarhiei Române, organizează în perioada 21 – 29 aprilie, un pelerinaj de Paști la Locurile Sfinte, informează TRINITAS TV.

Cel mai important moment al pelerinajului îl reprezintă participarea, în ziua de 23 aprilie, la slujba de la Sfântul Mormânt, în timpul căreia coboară Sfânta Lumină.

Din itinerariu mai fac parte parcurgerea Drumului Crucii, cu intrare în Cetatea Ierusalimului prin Poarta „Sfântul Ștefan” și pelerinajul pe „Via Dolorosa”, până la Sfântul Mormânt. Credincioșii vor vizita și Muntele Măslinilor, Zidul Plângerii, Nazarethul, orașul Capernaum și Cana Galileii.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente