Patriarhul Daniel: Mulțumim tuturor celor care ne-au adresat felicitări pe social media

Sutele de mesaje de felicitare care au curs pe pagina de Facebook a Agenției de știri Basilica marți au ajuns la destinatar: Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Românii i-au transmis Patriarhului lor de ziua onomastică urări și gânduri bune, rugăciuni sau chiar versuri.

Patriarhul României a apreciat felicitările și a transmis mulțumiri și binecuvântări:

„Cu bucurie, aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au adresat felicitări cu prilejul zilei noastre onomastice, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ne rugăm ca, pentru mijlocirile Sfântului Proroc Daniel și ale Sfântului Cuvios Daniil Sihastrul, Hristos Domnul să vă dăruiască tuturor pace și sănătate, bucurie și ajutor, pentru a trăi viața ca dar al lui Dumnezeu, întru mulți și binecuvântați ani!”.

† Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române


De ziua onomastică, Patriarhul României a adus cinstire Sfântului Proroc Daniel în comuniune liturgică cu membrii Sfântului Sinod care l-au felicitat la finalul slujbei oficiate în Catedrala Patriarhală.

Momentul festiv din catedrală a continuat la Palatul Patriarhiei. Au fost prezentate mesaje de felicitare ale autorităților, iar la final Patriarhul a primit un grup de colindători de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Vezi și ce i-au transmis Patriarhului Daniel de ziua onomastică Mitropolitul ClujuluiSecretarul de stat pentru culteMinistrul Educației, sau Rectorul Universității București.

Vezi și: De Ziua Mondială a Rețelelor de Socializare, Patriarhul îndeamnă la „Libertate şi responsabilitate în comunicarea digitală”

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente