Ministrul Educaţiei despre Patriarhul României: Un reper al slujirii aproapelui

În mesajul de felicitare adresat cu prilejul onomasticii Patriarhului Daniel, Monica Cristina Anisie l-a numit „un reper al slujirii aproapelui” şi l-a felicitat pentru „întreaga activitate” desfăşurată în „misiunea Bisericii de a fi mai aproape de oameni şi de nevoile lor materiale, spirituale şi educaţionale”.

Mesajul a fost adresat în cadrul momentului festiv organizat în Palatul Patriarhiei după liturghia din Catedrala Patriarhală.


Mesaj integral:

Preafericirea Voastră,

Cu ocazia aniversării onomasticii prilejuite de cinstirea Sfântului Proroc Daniel şi a Sfântului Daniil Sihastru vă transmitem urări de sănătate, împliniri în lucrarea de păstor al Bisericii Ortodoxe Române şi realizări cu folos duhovnicesc în proiectele pe care le conduceţi.

Vă felicităm pentru întreaga activitate pe care cu multă energie şi iniţiativă o coordonaţi în misiunea Bisericii de a fi mai aproape de oameni şi de nevoile lor materiale, spirituale şi educaţionale.

Considerându-vă un reper al slujirii aproapelui, vă asigurăm de întreaga preţuire şi de tot sprijinul nostru în demersurile Preafericirii Voastre şi vă doresc la acest moment de sărbătoare întru mulţi şi fericiţi ani.

Foto credit: Basilica.ro/Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente