Patriarhia Română organizează un pelerinaj la Mănăstirea Curtea de Argeș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, pe 27 iunie, un pelerinaj la Mănăstirea Curtea de Argeș, informează TRINITAS TV.

Ctitorie a Sfântului Voievod Neagoe Basarab, Mănăstirea Curtea de Argeș este una din capodoperele arhitecturale ale artei medievale românești și, din secolul trecut, necropolă a regilor României. Aici se află mormântul lui Neagoe Basarab dar și locul de odihnă veșnică al Regelui Ferdinand și al Reginei Maria. Pelerinii se vor putea închina, la Curtea de Argeș, și la moaștele Sfintei Mucenițe Filoteea. La întoarcere se va vizita Mănăstirea „Sfântul Ilie” – Paltinu și se va face o oprire la Barajul Vidraru.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente