Patriarhia Română organizează pelerinaj în Dobrogea

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 25 – 27 iunie, un pelerinaj în Dobrogea, informează TRINITAS TV.

În prima zi, programul include vizitarea mănăstirilor tulcene Celic Dere, Cocoș și Saon. În a doua zi, pelerinii vor merge într-o croazieră în Delta Dunării, iar la întoarcere vor vizita Catedrala episcopală din Tulcea. Pe 27 iulie, în ultima zi a pelerinajului, sunt programate participarea la Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța și vizitarea Mănăstirii „Sfânta Maria” – Stavropighie patriarhală din Techirghiol.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente