Patriarhia Română organizează pelerinaj în Ardeal și Maramureș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 23 – 27 iunie, un pelerinaj la mai multe mănăstiri, biserici și obiective culturale din Ardeal și Maramureș, informează TRINITAS TV.

În prima zi, programul include vizitarea Mănăstirii Cozia, a Catedralei mitropolitane din Sibiu și a celei arhiepiscopale din Alba Iulia. În aceeași zi pelerinii vor ajunge și la Mănăstirea Râmeț. În zilele următoare se vor vizita, printre altele, mănăstirile Nicula din județul Cluj și Rohia, Cimitirul Vesel de la Săpânța și Mănăstirea Bârsana.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente