Parteneriat cultural între Centrul social pentru copii „Best Life” și Filarmonica „Oltenia”

Centrul social pentru copii “Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei a încheiat în această săptămână un parteneriat cultural cu Filarmonica „Oltenia” din Craiova. Acest parteneriat urmărește desfășurarea de activități și programe specifice pentru beneficiarii Centrului, cu rol în dezvoltarea valorilor cultural – muzicale ale copiilor, a precizat diac. Gheorghe Cioiu.

„Parteneriatul încheiat aduce o bucurie în sufletele noastre, pentru că cei mici au mai avut prilejul de a-i întâlni pe artiștii Filarmonicii „Olteniei”, experiență care i-a încântat. Copiii mi-au mărturisit încă de atunci că își doresc să mai participe la astfel de activități, iar parteneriatul răspunde acestor dorințe pe care cu toții le-am avut. Le mulțumim reprezentanților Filarmonicii „Olteniei” pentru deschiderea pe care o au față de copiii noștri”, a precizat Gabriela Firu, coordonatorul Centrului social „Best Life”.

La sfârșitul anului trecut, beneficiarii Centrului social “Best Life” au vizitat Filarmonica “Oltenia”, de Ziua Porților Deschise, și i-au cunoscut pe artiștii instituției de cultură craiovene. Însoțiți de specialiști și de voluntari, beneficiarii așezământului social au participat la repetițiile Orchestrei pentru concertul din cadrul Festivalului Craiova Muzicală, repetiții care s-au desfășurat sub bagheta maestrului Alexandru Iosub.

Centrul social pentru copii „Best Life” se bucură de deschiderea instituțiilor de cultură craiovene, cu care are încheiate mai multe parteneriate educaționale. Amintim parteneriatul încheiat cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj.

Comentarii Facebook


Știri recente