Parohia Șerban Vodă și LTCOR Sector 4 alături de copiii cu dizabilități de la Centrul „Sf. Margareta și Sf. Nicolae”

În așteptarea marelui praznic al Nașterii Domnului, Parohia Șerban Vodă din Protoieria Sector 4 Capitală, în colaborare cu Liga Tineretului Creștin Ortodox Român (L.T.C.O.R.), filiala Sector 4 Capitală, a desfășurat proiectul social-filantropic Dăruind vei dobândi. Proiectul se înscrie în programul pentru tineret al Arhiepiscopiei Bucureștilor Tinerii – solidari în fața suferinţei și a avut drept scop ajutorarea copiilor cu dizabilități aflați în grija Centrului Sfânta Margareta și Sfântul Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei.

Tinerii departamentului de tineret de la Parohia Șerban Vodă, coordonați de mine, în colaborare cu tinerii voluntari ai L.T.C.O.R., Filiala Sector 4, împreună cu membrii serviciului social ai parohiei, au strâns și au oferit produse alimentare, de igienă, produse de curățenie, jucării, haine, etc. De asemenea, Parohia Șerban Vodă a oferit și un ajutor financiar pentru achiziționarea celor necesare la pregătirea mesei de Crăciun. Totodată, de praznicul Sfântului Ierarh Nicolae, unul din ocrotitorii parohiei noastre, toți asistații social, aflați în evidența serviciului social al parohiei, au primit un pachet cu alimente, ne-a mărturisit Diacon Cristian Filiută, slujitor la Parohia Șerban Vodă și vicepreședinte L.T.C.O.R., filiala Sector 4 Capitală.

Parohia Șerban Vodă

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…