Parastas de 6 luni pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv

Un sobor de preoţi a oficiat luni, 09 mai 2016, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, slujba Parastasului la împlinirea a 6 luni de zile de la incendiul care a avut loc în data de 30 octombrie 2015 în Clubul Colectiv din Capitală. La slujbă au fost prezenţi părinţi, prieteni şi rude ai celor trecuţi la Domnul.

Pr. Aurel Mihai, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucureştilor, a rostit un cuvânt în care a accentuat faptul că trebuie să ne rugăm pentru sufletele celor adormiţi.

„Suntem încă în lumina Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, dovada şi certitudinea totodată a învierii noastre a tuturor la fel cum este şi certitudinea învierii celor care în chip tragic şi neaşteptat au trecut la Domnul în incendiul din acest Club Colectiv. Timpul aduce o mângâiere prin rugăciune pentru fiecare dintre cei care poartă în sufletele lor amintirea acestor tineri. De aceea, şi această rânduială astăzi a parastasului în lumina şi bucuria învierii, când îi prăznuim pe toţi cei trecuţi la Domnul întru bucurie şi cu sufletele deschise, este un prilej ca să întărim rugăciunea noastră pentru cei care s-au înălţat cu aripi de înger la tronul cel ceresc pentru ca astfel să se bucure de binecuvântarea Mântuitorului Iisus Hristos cel înviat a treia zi din morţi”.

În urma incendiului peste 60 de persoane, majoritatea tineri, şi-au pierdut viaţa într-un mod tragic.

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente