Mitropolitul Laurențiu s-a rugat pentru eroii neamului din primul și al doilea război mondial

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu a oficiat luni, la Monumentul Eroilor din Pădurea Dumbrava, o slujbă de pomenire pentru eroii naționali din primul și al doilea război mondial, informează Mitropolia Ardealului.

Evenimentul a fost organizat de Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Consulatul German din Sibiu, Instituţia Prefectului Sibiu, autorităţile publice locale şi Arhiepiscopia Sibiului.

La ceremonie au fost prezenți reprezentanții instituțiilor partenere, ofițeri, militari și numeroși invitați care au comemorat împreună eroii de toate naționalitățile căzuți la datorie în țara noastră.

După mesajele oficialităților au fost depuse coroane şi jerbe de flori pentru cinstirea memoriei eroilor români şi străini căzuţi la datorie pe teritoriul României.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…