Mitropolitul Laurenţiu a sfinţit cel mai nou Centru misionar din Moeciu de Jos care va fi dedicat activităţilor cu tinerii

Mitropolitul Laurenţiu al Ardealului a sfinţit sâmbătă Centrul pastoral-misionar „Sfântul Stelian” din localitatea Moieciu de Jos, județul Brașov, care va fi dedicat activităților cu tinerii și copiii, în special pentru ateliere de meșteșuguri tradiționale.

În cuvântul rostit după slujba de sfinţire, Părintele Mitropolit a vorbit despre importanţa educaţiei copiilor în societatea contemporană.

„Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat să împlinim un gând al nostru avut de mai mult timp și o dorință a ctitorilor care ne-au oferit această clădire pentru a sprijini educația copiilor noștri”.

„Avem o datorie sfântă față de tineri și ne bucurăm că am realizat aceasta acum, înainte de mărturia la care suntem chemați prin participarea la referendumul pentru apărarea familei”, a spus ierarhul.

Centrul pastoral-misionar „Sfântul Stelian” este administrat de Asociația „Ioan Mețianu” din care fac parte opt preoți din ținutul Branului, potrivit Mitropoliei Ardealului.

Foto Credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente