Membrii Federației Filantropia își propun mai multă calitate în serviciile sociale: „Binele bine făcut”

Membrii Adunării Generale a Federației „Filantropia” a Patriarhiei Române s-au reunit marți, 16 aprilie 2019 la Centrul de formare continuă „Dumitru Stăniloae” din Capitală.

Întâlnirea anuală a avut scopul de a prezenta bilanțul asociației pentru anul trecut și de a propune proiecte pentru anul în curs.

Unul dintre obiectivele majore este creșterea calității serviciilor oferite persoanelor aflate în dificultate și a competențelor profesionale ale specialiștilor din „Filantropia”.

„Ne propunem să identificăm noi oportunități de finanțare care să ne permită dezvoltarea activităților sociale și să contribuim la îmbunătățirea calității serviciilor pe care le oferim, astfel încât binele pe care-l facem să fie un bine bine făcut”, a declarat pentru Radio Trinitas Părintele Adrian Stănulică președintele Asociației Vasiliada a Mitropoliei Olteniei.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale a Federației Filantropia s-au aflat: prezentarea raportului anual de activitate pe 2018, prezentarea bugetului și stabilirea unor direcții de acțiune pentru 2019 în care să fie cuprinse în mod unitar toate organizațiile non-guvernamentale membre ale federației.

Federația Filantropia este o organizație non-guvernamentală care funcţionează cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Organizațiile membre acoperă ca arie de acțiune toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României. Acestea acordă asistență pentru diverse categorii de beneficiari.

Foto credit: Basilica.ro / Raluca Ene

Comentarii Facebook


Știri recente