Manifestare culturală și educativă realizată de copii artiști arădeni

La Centrul Cultural Județean Arad, miercuri, 01 iunie, 2016, a fost sărbătorită Ziua Internațională a Copilului. Cu această ocazie, a avut loc lansarea cărţii „Poezii pentru copii simpatice şi hazlii” scrisă de Victor Aciocîrlănoaiei, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial.

Unsprezece copii au fost ilustratorii cărţii şi au fost și „vedetele” serii. Pe scenă li s-au alăturat de data aceasta și membrii trupei Har care au recitat cu bucurie şi dăruire poeziile pe care şi le-au ales. La final, a urcat pe scenă şi cea care i-a îndrumat, actriţa Oltea Blaga, care spre bucuria auditoriului, a recitat o poezie.

Pentru artista Oltea Blaga „să trăieşti printre  copii şi tineri este una dintre cele mai extraordinare experienţe. Cu o responsabilitate enormă dar şi cu satisfacţii pe măsură. Mă simt ca un grădinar norocos ce are parte de mister. Iubire, atenţie, timp, joacă sânt uneltele pe care le folosec în «grădina» mea. Dacă la asta mai adaug şi îndemnul spre lectură, rezultatul e uluitor. Iar ei mă răsplătesc din plin crescând frumos şi mă fac să nu uit că şi eu am fost cândva copil”.

Comentarii Facebook


Știri recente