La Buşteni va avea loc prima Conferință Națională dedicată femeilor în criză de sarcinăCentrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” organizează în toamnă Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină.

Evenimentul va avea loc în loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Bușteni, în județul Prahova.

Programul include ateliere pentru coordonatorii de centre, pentru psihologi și asistenți sociali susținute de persoane cu experiență în fiecare domeniu, precum și sesiuni dedicate schimbului de experiență.

„Sunteți voluntar sau lucrați într-un centru care oferă consiliere și sprijin pentru femeile în criză de sarcină? Sunteți asistent social, psiholog sau coordonator de centru și simțiți că munca dumneavoastră e frumoasă, dar aveți nevoie să vă dezvoltați?

„Vreți să cunoașteți persoane care lucrează în alte centre pe poziții similare cu care să faceți schimb de experiență?”

„Dacă răspunsul este da, vă invităm la Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină” se menţionează în evenimentul organizat pe Facebook dedicat conferinţei.

Detalii despre înscriere aici.

Centrul de consiliere și sprijin Sfânta Alexandra Împărăteasa este localizat în Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București. Acesta este deschis în fiecare zi de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00.

Foto credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente