Întrunirea Cercului pastoral-misionar Mocod

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, preoții din Cercul pastoral-misionar Mocod, coordonați de pr. Dan Vasile, s-au întâlnit duminică, 25 mai 2014, în Parohia Mogoșeni din Protopopiatul Năsăud. Începând cu ora 17.00, în Biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, în prezența credincioșilor din această parohie, soborul celor 12 preoți slujitori, alături de părintele paroh Carafa Alin, au săvârșit Acatistul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

În cuvântul rostit la finalul slujbei acatistului, potrivit Radio Renașterea, pr. Zinveliu Gavrilă de la Parohia Aluniș a vorbit credincioșilor despre corupția materială și corupția spirituală. El a subliniat că de multe ori și noi ne stricăm prin vorbele noastre, prin gesturile și faptele noastre, și așa ajungem la corupție spirituală, adică ne lăsăm subjugați de plăcerile acestei lumi și uităm de importanța sufletului. În încheiere, părintele paroh Carafa Alin a mulțumit tuturor preoților prezenți.

Acest eveniment de bucurie duhovnicească, care se încadrează în activitatea misionară a Cercului preoțesc Mocod este al doilea din acest an. Următoarea întâlnire a preoților din acest cerc va avea loc în prima duminică după Rusalii, în Parohia Nimigea de Jos.

Comentarii Facebook


Știri recente