Întâlniri ale tinerilor din Alba Iulia la ateliere de lucru şi seri de rugăciune

La sediul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia a avut loc luni, 9 februarie, întrunirea Comitetului de Iniţiativă pentru Tineret la nivelul Protopopiatului, întrunire condusă de părintele consilier Păunel Juchi, în prezenţa protopopului Teofil Slevaş, informează “Ziarul Lumina”.

Ca de fiecare dată, membrii Comisiei, din care fac parte preoţi, profesori de religie, voluntari cu experienţă în lucrul cu tinerii, au întocmit activităţile pentru următoarea perioadă de lucru. Astfel, s-a fixat data „Întâlnirii tinerilor liceeni“ din liceele de pe raza municipiului Alba Iulia, în data de 21 martie, ora 10.00. La această întâlnire vor fi prezenţi peste 150 de elevi de liceu, care vor participa la ateliere de lucru pregătite la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan“ din Alba Iulia, sub îndrumarea profesorilor de religie şi a animatorilor voluntari.

Tot la această întrunire de la Protopopiatul Alba Iulia s-a hotărât şi organizarea unor întâlniri lunare a tinerilor la nivel de parohii în „Seri de rugăciune“. Ca loc de întâlnire s-au ales bisericile parohiale din municipiul Alba Iulia, începând cu biserica parohială „Sfântul Mina“ din Parohia Alba Iulia – Cetate II, în data de 7 martie, ora 17.00. Următoarea întâlnire va avea loc în data de 28 martie, în biserica parohială din Parohia Alba Iulia – Tolstoi.

Comitetul de Iniţiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia îşi doreşte o participare cât mai mare a tinerilor de liceu la aceste evenimente, unde tinerii pot afla despre bucuria şi beneficiul unei vieţi curate, trăită în morala creştină.

Comentarii Facebook


Știri recente