Întâlnirea tinerilor din oraşul Zlatna

Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia, în parteneriat cu Parohiile de pe raza Oraşului Zlatna şi Grupul Şcolar Corneliu Medrea din Zlatna, invită tinerii de pe raza oraşului Zlatna şi localităţile componente la Întâlnirea tinerilor creştini din zona Zlatna.

Acţiunea va avea loc marţi, 05 iulie 2016, şi va debuta de la ora 10:00 cu o slujbă de Te-deum urmată de prelegerea Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte!, susţinută de etnograful Petruţa Pop, la biserica parohiei Zlatna 1, după cum ne-a precizat Pr. Protopop Teofil Slevaş.

După acest moment, tinerii participanţii se vor deplasa la Grupul Şcolar Corneliu Medrea unde vor fi antrenaţi, de către animatori socio-educativi, să cunoască educaţia non-formală în cadrul unor ateliere de dezvoltare personală. Aceste ateliere au în vedere un proces de îmbunătăţire a propriei persoane: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă. După atelierele de animaţie, programul va continua cu un moment artistic al tinerilor şi cu masa de prânz.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara în anul 2016 – Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

Comentarii Facebook


Știri recente