Înscrieri la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea

Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” este o unitate de învăţământ de stat care îşi desfăşoară activitatea sub patronajul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei. Procesul de învăţământ se desfăşoară în cele două locaţii ale şcolii: str. Aluminei, nr. 88 şi str. Republicii, nr. 48 din Oradea, a precizat Pr. Prof. Alin Sonea.

Actualmente, în locaţia din strada Aluminei, nr. 88, îşi desfăşoară activitatea 11 clase de învăţământ primar (CP – IV) şi 7 clase de învăţământ gimnazial (V-VIII), iar în locaţia de pe strada Republicii, nr. 48, funcţionează 5 clase de ciclu liceal.

Pentru anul şcolar 2015-2016, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” și-a propus realizarea a 2 clase de învăţământ primar – clasa pregătitoare – învăţământ tradiţional şi alternativa educaţională step-by-step, cu câte 25 de locuri pentru fiecare formă de învăţământ.

Școala oferă elevilor o educaţie de calitate, în care se împleteşte armonios pregătirea intelectuală şi deprinderea aptitudinilor practice cu formarea caracterului din perspectiva valorilor morale autentice. Oferta şcolii se distinge prin program prelungit şi posibilitatea servirii mesei în sistem catering; curriculum îmbogățit cu opționale de limba engleză; cadre didactice cu experienţă şi pregătire profesională de calitate; asigurarea unui climat de siguranță, prietenie și moralitate.

De asemenea, în cadrul şcolii funcţionează programul Şcoală după şcoală, axat pe activităţi recreative, educaţie remedială, educaţie pentru sprijinirea performanţei şcolare şi pe programe de sprijin pentru efectuarea temelor.

Pentru a le oferi părinților și viitorilor şcolari posibilitatea de a le cunoaște pe doamnele învățătoare, precum și pentru a se familiariza cu mediul în care vor învăţa, în ziua de joi, 19 februarie 2015, Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” a organizat „Ziua porților deschise”, o zi cu mulţi vizitatori, care și-au manifestat dorința de a-și înscrie copiii la această școală.

Înscrierile propriu-zise se vor face în perioada 23 februarie – 13 martie 2015, la secretariatul unităţii din strada Aluminei, nr. 88.

Comentarii Facebook


Știri recente