Inaugurarea noului sediu al Protoieriei Pucioasa din Arhiepiscopia Târgoviştei

Marţi, 10 februarie 2015, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de părinţi consilieri de la Centrul Eparhial, a inaugurat noul sediu al Protoieriei Pucioasa, construit la iniţiativa Înaltpreasfinţiei Sale, cu sprijinul unor generoşi sponsori şi a strădaniei Pc. Pr. Protoiereu Cătălin Hârciu, dar şi a fostului protopop, Pr. Eugen Popescu, după cum ne informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

După aceea, s-a desfăşurat Şedinţa Administrativă Lunară a preoţilor din Protoieria Pucioasa, ce a avut ca temă ”90 de ani de la ridicarea Bisericii Ortodoxe Române la rangul de patriarhie (februarie 1925)”, prezentată de Pc. Pr. Ion Popa de la Parohia Valea Lungă- Gorgota, care a generat numeroase discuţii constructive. S-au prezentat câteva comunicări ale Centrului Eparhial, iar, în finalul întrunirii, au fost dezbătute probleme pastoral-misionare curente ale clericilor din această protoierie.

În cuvântul Său, Înaltpreasfinţia Sa a apreciat eforturile edilitar-gospodăreşti ale părintelui protopop, elogiind funcţionalitatea noului sediu, dar şi coeziunea, generozitatea şi solidaritatea pe care le-au manifestat clericii şi credincioşii acestei protoierii în derularea proiectului.

Comentarii Facebook


Știri recente