În urma scumpirilor, Mihai Neșu are nevoie de 1,5 mil. euro în plus pentru finalizarea Centrului de recuperare „Sf. Nectarie”

Ca urmare a majorării prețurilor materialelor de construcții, Fundația Mihai Neșu are nevoie de 1,5 milioane de euro în plus, față de cele 3,8 milioane estimate inițial, pentru finalizarea lucrărilor Complexului de recuperare „Sfântul Nectarie” din Oradea.  

Format din biserică, centru de hidroterapie, TheraSuit therapy, kinetoterapie, psihopedagogie și logopedie, complexul de recuperare caritabil va fi destinat îngrijirii copiilor cu dizabilități la standarde moderne care să permită o evoluție constantă și procentaj de regresie scăzut.

„S-au scumpit practic toate materialele de construcții, vom avea nevoie să strângem 1 milion jumătate de euro”, a declarat Mihai Neșu pentru Antena 1.

„Eu am fost în America de două ori și de fiecare dată a fost foarte bine, terapiile sunt bune, dar neavând puterea să ai continuitate regresezi foarte repede”.

În prezent, lucrările de construcție se află în stadiu avansat, clădirea centrului de recuperare Sfântul Nectarie și biserica, ce va avea hramurile Bunavestire și Sfântul Arhiepiscop Ioan (Maximovici) de Shanghai și San Francisco, fiind acoperite integral.

Şantierul a fost deschis în data de 3 iunie 2021. De atunci, fostul fotbalist a lansat un „jurnal de lucrări”, în format video, pentru a informa cu privire la stadiul proiectului.

Ajutorul pentru finalizarea lucrărilor poate fi oferit prin donații online, sponsorizări, prin comandarea unui produs MNF sau prin SMS la 8844 cu textul CRED. Totodată, Fundația acceptă și donații din partea firmelor de construcție, pentru mai multe detalii puteți scrie pe adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0721 366 252.

Donațiile pot fi făcute în următoarele conturi:

IBAN RO63BTRLRONCRT0246793101 – cont în Lei

IBAN RO13BTRLEURCRT0246793101 – cont în Euro

BIC – Swift BTRLRO22

IBAN RO17BTRLUSDCRT0246793101 – cont în USD

În urmă cu 11 ani în timpul unui antrenament, fotbalistul Mihai Neșu a rămas paralizat. Sâmbătă, 19 februarie, va împlini vârsta de 39 de ani.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial al Fundației Mihai Neșu.

Foto credit: Captură ecran Fundația Mihai Neșu / Youtube

Urmărește-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente