În localitatea braşoveană Cristian va fi construită o nouă biserică

În localitatea Cristian din judeţul Braşov va fi construită în viitorul apropiat o nouă biserică, informează Mitropolia Ardealului.

Piatra de temelie a noului lăcaş de cult, care va avea hramul Nașterea Maicii Domnului, a fost așezată și sfințită în ziua sărbătoririi Bunei Vestiri de Mitropolitul Laurenţiu al Ardealului.

„Lucrarea începută acum este o binecuvântare pe care am cerut-o de la Dumnezeu pentru o nouă lucrare. Punerea pietrei de temelie este începutul zidirii unei biserici, iar această lucrare nu se poate asemăna cu niciuna dintre lucrările de zidire a vreunei case. Este Casa Domnului și de la început trebuie pusă pe piatra credinței și a iubirii noastre”, a spus ierarhul.

La acest eveniment special din viaţa comunităţii din Cristian au participat numeroşi clerici şi credincioşi, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

La finalul slujbei, ierarhul a făcut un apel la susţinerea preoților din localitate în demersurile pentru construirea noii biserici.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Hirotesii la Reședința Patriarhală | FOTO

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a hirotesit marţi în arhimandrit, iconom stavrofor, iconom sau sachelar 50 de preoţi din Arhiepiscopia Bucureştilor. Slujbele au fost oficiate în Paraclisul istoric „Sf. M. Mc. Gheorghe” al Reședinței Patriarhale.  …