Ghiozdane și rechizite oferite de Protoieria Sector IV pentru 20 copii, la început de an școlar

Cu ocazia începutului noului an școlar, Protoieria Sector IV Capitală și-a manifestat grija pentru copiii din Sectorul 4 care au o situație financiară fragilă prin intermediul Biroului de asistenţă socială al Protoieriei.

Astfel, pentru copiii din familiile nevoiașe care beneficiază de hrană caldă prin intermediul cantinei sociale Sfânta Filofteia, au fost achiziționate ghiozdane și rechizite. Pentru această activitate au fost identificați 20 de copii cu posibilități materiale reduse care au primit, fiecare, câte un ghiozdan complet echipat cu caiete şi instrumente de scris, după cum ne-a precizat Cristina Untaru, asistent social la Protoieria Sector IV Capitală.

Evenimentul s-a desfăşurat la sediul Cantinei sociale Sfânta Filofteia care funcţionează în cadrul Filialei Sector 4 a Asociaţiei Diaconia din curtea Parohiei Progresul. Acțiune vine în întâmpinarea nevoilor materiale pe care le au familiile din cartier şi face parte din eforturile de reducere a abandonului şcolar pe care le depune Arhiepiscopia Bucureştilor.

Comentarii Facebook


Știri recente