Filmul catehetic ”Botezul”, pe DVD

Venirea pe lume a propriului copil te împlinește, îți dă un nou sens, te responsabilizează! Dincolo de bucuria aceasta nemărginită și euforică, dar și de grijile aferente unei creșteri sănătoase, apar multe întrebări și legate de ce trebuie să facă părinții din punct de vedere spritual. Unde și când se sfințește agheasma, ce facem cu această apă sfințită, când trebuie botezat pruncul, cum ne alegem nașii, poate mama să participe la slujba botezului? De cele mai multe ori, cei care nu cunosc aceste rânduieli își întreabă prietenii sau vecinii care au trecut deja prin această experiență. Așa se face că, nu de puține ori, primesc răspunsuri diferite, chiar contradictorii, care țin mai degrabă de tradițiile locale de unde aparține persoana respectivă. Multe dintre ele sunt pure superstiții care n-au nici o legătură cu ceea ce ne transmit Sfânta Scriptură și Biserica. Pentru a lămuri aceste aspecte, dar și pentru a veni în sprijinul părinților mai puțin informați, TRINITAS TV a realizat un film documentar catehetic care ne arată toți pașii corecți pe care trebuie să-i urmeze părinții.

Filmul documentar catehetic ”Botezul”, realizatde părintele Mihai Gojgar, a apărut recent și pe DVD. Cei interesați pot să-l cumpere de la de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comandă pe internet la adresa [email protected].

Magazinul de obiecte, cărţi şi veşminte bisericeşti „Librăria Ortodoxă“ din București are, până pe 31 martie, o promoţie. Preţurile tuturor produselor aflate în gestiune sunt reduse cu 25%.

Comentarii Facebook


Știri recente