Facultatea de Teologie din Craiova organizează o nouă sesiune de admitere

Sesiune de admitere

Facultatea de Teologie din Craiova organizează, în această perioadă, o nouă sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă.

Candidaţii se pot înscrie, în perioada 4-15 septembrie, la una din cele două specializări: Teologie ortodoxă pastorală şi Arte vizuale. Tot în această perioadă, candidaţii din Arhiepiscopia Craiovei pot ridica avizul cultului (bineucvântarea arhierească), necesar completării dosarului personal, de la Biroul de Învăţământ, Catehizare şi Activităţi cu tineretul, în intervalul 8,30 – 15,50, informează Pr. Ioniţă Apostolache, Consilier Mass Media al Eparhiei.

Pentru Secţia de Teologie Pastorală Ortodoxă, probele eliminatorii (interviu motivaţional şi aptitudini muzicale) vor fi susţinute în 18 septembrie. În data de 19 septembrie va avea loc examenul scris la Teologie Dogmatică.

Candidaţii la specializarea Arte Vizuale vor susţine probele eliminatorii în 18 septembrie – interviu motivaţional şi verificarea atitudinilor vocaţionale. În data de 19 septembrie vor susţine o probă practică la desen. Rezultatele finale vor fi afişate în aceeaşi zi.

Detalii suplimentare aici.

Comentarii Facebook


Știri recente