Examen în vederea ocupării unor posturi vacante de preot pentru penitenciare

În perioada 15-22 aprilie, la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, județul Bacău, are loc concursul pentru ocuparea a 14 posturi vacante de preot în sistemul penitenciar din România, informează Ziarul Lumina.

Posturile vacante de preot sunt în următoarele penitenciare din țară: Arad, Bacău, Bârcea Mare-Deva, Bistrița, Colibași, Drobeta-Turnu Severin, Foc­șani, Miercurea Ciuc, Ploiești, Poarta Albă, Satu Mare, Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, Penitenciarul de minori și tineri Craiova, Spitalul-penitenciar Dej.

Din comisia de examinare a concursului pentru ocuparea celor 14 posturi vacante de preot în sistemul penitenciar din România face parte și Gelu Marcu, inspector eparhial în cadrul Sectorului social-filantropic al Patriarhiei Române. Ceilalți membri ai comisiei sunt următorii: comisar-șef de penitenciare Vasile Scutaru (președinte); comisar de penitenciare Gabriela-Emilia Hadarag; preot coordonator, capelan de penitenciare Florin Smarandi; preot, doctor, capelan de penitenciare Dan-Lucian Lele; subcomisar de penitenciare Carmen-Carla Diaconu; subcomisar de penitenciare Constantin Mutu (secretar).

Comentarii Facebook


Știri recente