Examen de disertație la Facultatea de Teologie din Arad

Absolvenții programelor de studii teologice masterale Pastorație și viață liturgică, respectiv, Doctrină și cultură creștină din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă Ilarion V. Felea a Universității Aurel Vlaicu din Arad și-au susținut examenul de disertație în ziua de 10 iulie 2017.

Astfel, la acest examen s-au înscris 21 de candidați, examinarea constând în prezentarea lucrărilor pregătite sub coordonarea părinților profesori.

La final candidații au depus jurământul în capela Facultății, ne-a transmis Pr. Filip Albu.

După citirea catalogului și a rezultatelor obținute, Pr. Prof. Dr. Decan Cristinel Ioja i-a felicita pe absolvenți și le-a adresat un cuvânt: Suntem bucuroși pentru faptul că astăzi încheie o nouă promoție de absolvenți ai studiilor masterale, organizate de către Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad, încununându-vă parcursul academic cu susținerea unor lucrări de disertație care evocă preocuparea voastră pentru o cercetare riguroasă și aplicată pe problematici diverse din aria teologiei Bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…