Episcopul Nicodim distins de Forțele Aeriene Române: Emblema de Merit – Partener pentru Apărare

Episcopul Nicodim al Severinului și Strehaiei a primit miercuri „Emblema de Merit – Partener pentru Apărare – Clasa a III-a” în semn de apreciere pentru activitatea pastorală excepţională, contribuţia adusă la cultivarea respectului pentru simbolurile naţionale şi promovarea Forţelor Aeriene Române şi a Armatei Române.

O delegaţie a Forţelor Aeriene Române s-a aflat miercuri, 11 decembrie 2019, la Drobeta-Turnu-Severin pentru a promova în rândul elevilor din învăţământul gimnazial mehedinţean, colegiile militare şi în special a Colegiul Militar „Mihai Viteazu” din  Alba Iulia.

În acest context, delegația condusă de Comandor Manolachi Cristian, Șeful Biroului Resurse Umane al Statului Major al Forţelor Aeriene Române, şi Colonel Domșa Marcel, Comandantul Colegiului Militar „Mihai Viteazu” din Alba Iulia, a mers la Centrul Cultural „Sfântul Ioan Gură de Aur” pentru a oferi distincția Episcopului Nicodim.

La rândul său, ierarhul a acordat gramate de mulţumire celor doi reprezentanţi ai Forţelor Aeriene Române și câteva daruri cu ocazia apropiatului praznic al Naşterii Domnului, informează Episcopia Severinului și Strehaiei.

Ceremonia s-a încheiat cu un concert de colinde susținut de Corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Foto credit: Episcopia Severinului și Strehaiei

Comentarii Facebook


Știri recente