Episcopul Macarie face apel la rugăciune pentru doi medici români din Suedia, infectaţi cu Covid-19

Episcopul Macarie al Europei de Nord vine în ajutorul a doi medici români stabiliţi în Suedia care au contactat Covid-19 în urma îngrijirii pacienţilor încredinţaţi.

Ierarhul face apel la rugăciune pentru vindecarea grabnică a acestora, mai ales că cei doi medici se află internaţi la terapie intensivă.

„Preaiubiții mei, vă chem la rugăciune pentru doi medici din comunitatea noastră românească din Suedia care, aflându-se pe frontul îngrijirii bolnavilor de Covid-19, au contactat la rândul lor virusul, iar acum se află la terapie intensivă”.

„Este vorba despre medicii Mircea-Constantin din Stockholm și Anabela-Maria din Lund, pe care să îi pomenim intens în rugăciunile noastre pentru vindecarea de coronavirus, pentru ca Domnul să le primească osteneala în slujba semenilor lor afectați de același virus și pentru mângâierea și ajutorul celor dimpreună cu dânșii”.

„Cei care reușiți, vă îndemn să citiți zilnic pentru tămăduirea lor o catismă din Psaltire sau Acatistul Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Doctorul sufletelor și trupurilor noastre”, a îndemnat Părintele Episcop Macarie.

Citeşte pe acelaşi subiect:

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente