Editura Trinitas: „Eşti ceea ce trăieşti”, cel mai căutat volum din Colecția Media Christiana

Lucrarea „Eşti ceea ce trăieşti. Câteva date recente din neuroştiinţe şi experienţele duhovniceşti ale Filocaliei”, semnată de Arhid. Sorin Mihalache, este cea mai căutată carte din Colecția „Media Christiana” apărută la Editura Trinitas, potrivit unui top furnizat de Departamentul de vânzări al Editurilor Patriarhiei Române.

După succesul înregistrat de prima ediție, care a atins aproximativ 7000 exemplare vândute, în 2019 a fost publicată a doua ediție, în paginile căreia autorul a venit cu suplimentări și actualizări ale informației.

În Nota editorială se menționează că volumul oferă cititorilor „cele mai noi cunoștințe dobândite în câmpul neuroștiințelor cu vechi reflecții îmbrăcate în cuvinte filocalice”. Idee centrală este aceea a „nemărginitului nostru potențial de înnoire, de prefacere a propriei ființe”.

O parte dintre textele lucrării au fost publicate în perioada 2011-2019 în cotidianul Ziarul Lumina al Patriarhiei Române, unele însă sunt inedite.

În prezentarea  datelor științifice actuale, pe care le analizează atent, „autorul se raportează constant și în mod original la teologia patristică, a cărei perpetuă actualitate este astfel încă o dată dovedită”.

Lucrarea poate fi achiziţionată de pe site-ul Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Volumul poate fi răsfoit online.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente