Editura Basilica: „Lucrarea Bisericii în societate în anul 2021 – Comuniune și conlucrare cu românii din afara României”

Editura Basilica a publicat volumul „Lucrarea Bisericii în societate în anul 2021 – Comuniune și conlucrare cu românii din afara României” semnat de Patriarhul Daniel.

Volumul a fost prezentat de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, în Duminica Ortodoxiei la Catedrala Patriarhală.

Structurată în opt capitole, cartea prezintă lucrarea misionară a Bisericii Ortodoxe Române în anul 2021. Totodată, volumul cuprinde articole, mesaje aniversare și comemorative, pastorale și alte texte semnate de Patriarhul Daniel.

„Anul 2021 a fost marcat în continuare de pandemia de Covid-19 și de restricții impuse în acest context. Biserica Ortodoxă Română în tot ansamblul ei, prin ierarhi, clerici, voluntari și simpli credincioși, a lucrat în tot acest timp cu mult devotament și dăruire, înmulțind rugăciunea, actele social-filantropice și măsurile de protejare a sănătății oamenilor”, notează Părintele Patriarh la începutul volumului.

Apărut în contextul Anului omagial al pastorației românilor din afara României, volumul conține un număr de 720 de pagini și poate fi comandat de pe Librăria Cărților Bisericești.


Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești – www.librariacartilorbisericesti.ro, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente