Documentar catehetic despre Taina Spovedaniei

Spovedania sau Pocăința este Taina la care participăm cu mai mare sau mai mică frecvență fiecare dintre noi, cu precădere în cele patru posturi importante ale anului. Unii creştini, însă, cunosc prea puține lucruri legate de pregătirea pentru Mărturisire sau chiar de Taina însăși.

Ce este și de ce trebuie să ne spovedim? Când și cui ne mărturisim păcatele? Cum ne alegem duhovnicul? Cât de important este să ne cunoaștem și să ne dezvăluim slujitorului lui Dumnezeu? Una dintre cele mai noi producții TRINITAS TV, apărute acum și pe DVD, încearcă să dea aceste răspunsuri. Filmul documentar catehetic ”Taina Spovedaniei” a fost realizat de părintele Mihai Gojgar.

DVD-ul cu filmul documentar catehetic ”Taina Spovedaniei” poate fi cumpărat de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comandă pe internet accesând secțiunea Magazin a site-ului trinitastv.ro.

Magazinul de obiecte, cărţi şi veşminte bisericeşti „Librăria Ortodoxă“ din București are, până pe 31 martie, o promoţie. Preţurile tuturor produselor aflate în gestiune sunt reduse cu 25%.

Comentarii Facebook


Știri recente