Daruri pentru persoane private de libertate din Bacău

Mai multe persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Bacău, aflate în regim semideschis, au primit daruri din partea Parohiei Pogorârea Duhului Sfânt – Șerbănești, informează site-ul oficial al Eparhiei Romanului şi Bacăului. Evenimentul a avut loc luni, 06 iunie 2016, în biserica parohiei din Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului.

Deținuții au fost însoțiți de organele abilitate, fiind întâmpinați în lăcaşul de cult de preotul paroh Adrian Ghinea, împreună cu pr. Vasile Busuioc și pr. Ciprian Gunea.

În continuare a fost oficiată o slujbă religioasă  de mulțumire și de cerere a ajutorului lui Dumnezeu. Au urmat apoi câteva îndemnuri de încurajare și întărire în credință adresate persoanelor participante, pentru a trece peste această perioadă dificilă din viața lor.

La final au fost oferite pachete ce au conținut produse alimentare, produse de igienă personală, haine și încălțăminte precum și iconițe.

***

Acţiunea s-a înscris în seria de activități din cadrul  Programului Social Eparhial „În temniță am fost și ați venit la Mine”, organizat prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului în penitenciarele din Bacău și Tg. Ocna.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente