Daruri de Crăciun pentru cei în nevoi

Pentru sărbătorile de anul acesta Parohia bucureșteană ”Iancu Vechi” – Mătăsari a venit în sprijinul familiilor nevoiașe. Bătrâni singuri, familii cu mulți copii și venituri reduse au primit zilele acestea pachete cu alimente.

„Fiecare dintre membrii acestei comunităţi parohiale a învăţat că a primi lumină în suflet înseamnă în egală măsură şi a învăţa să dăruieşti această lumină. Astfel, avem aici de faţă o modalitate concretă prin care îi putem ajuta pe cei aflaţi în dificultate. Le oferim posibilitatea de a aduce la sfânta biserică darurile pe care ei doresc să le ofere de sfintele sărbători, iar o parte dintre ei ne însoţesc în parohie pentru a oferi celor care au nevoie de ajutor aceste daruri”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Horia Mălușanu, Parohia ”Iancu Vechi” – Mătăsari, București.

Parohia Iancu Vechi – Mătăsari se află într-o legătură permanentă cu administratorii blocurilor din vecinătate pentru identificarea cazurilor sociale noi. Tot în această perioadă parohia a inițiat și o campanie de strângere de fonduri pentru un caz special.

Acțiunea face parte din programul social permanent ”Dar din dar se face rai”.

Comentarii Facebook


Știri recente