Darul din suflet al unui profesor de Religie din Rovinari pentru elevii săi

Un profesor de Religie din Rovinari le-a făcut un dar din suflet elevilor săi: o tabără de patru zile în stațiunea Călimănești.

Profesorul de Religie Adrian Popescu a făcut demersuri pentru achiziționarea integrală a acestei deplasări la care iau parte 20 de elevi de la Școala gimnazială nr. 3 Rovinari cu rezultate școlare foarte bune și 7 copii de la centrul de plasament din localitate.

Suma necesară, de 5.000 de lei, a fost strânsă cu ajutorul primarului din localitate, a directorului unei firme din localitate cu care este prieten din copilărie, dar și a unei prietene care lucrează în Anglia și i-a trimis suma de 500 de lire sterline.

Reţeta succesului

Dascălul a declarat pentru Impact In Gorj că la orice proiect te trec „emoții și gânduri” cum că nu vei reuşi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus.

El relatează care este reţeta succesului lui, mai ales că acesta este cel de-al doilea an când reuşeşte implementarea acesui proiect.

„De rugăciunea și sinceritatea ai nevoie pentru a-i cere lui Dumnezeu ajutorul atunci când simți că doar prin puterile tale nu poți continua. Ajutorul lui nu întârzie și îți răspunde”.

Potrivit profesorului de Religie, elevii participanţi „nu sunt cu probleme financiare dar nici cu o situație foarte bună”.

„Provin din familii modeste, dar au rezultate foarte bune la învățătură”, a precizat Adrian Popescu.

Cazare la mănăstire

Tabăra a început în 19 august, iar copiii sunt cazaţi la căsuțele de vacanța de la Mănăstirea Turnu.

În cele patru zile ei vor desfăşura mai multe activităţi de recreative, de creaţie, de dezvoltare personală şi vor vizita mai multe mănăstiri şi obiective culturale din zonă.

Foto credit: Impact In Gorj

Comentarii Facebook


Știri recente