„Dar din dar se face rai” la parohia Iancu Vechi Mătăsari

120 familii cu posibilități materiale reduse din parohia Iancu Vechi Mătăsari vor primi în perioada 21-24 decembrie 2016, în dar, cele necesare pentru pregătirea mesei de Crăciun.

Valoarea totală a produselor oferite este de peste 10.000 lei. Alimentele sunt oferite la biserica parohială, iar pentru persoanele și familiile care nu se pot deplasa, acestea vor fi distribuite la locuințele acestora.

Acțiunea de distribuire are loc cu sprijinul Departamentului pentru tineret al parohiei, precum şi prin implicarea elevilor de la colegiilor naţionale Mihai Viteazul, A. D. Xenopol şi Iulia Haşdeu.

De asemenea, parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă îmbrăcăminte și încălțăminte aduse de membrii ai comunității parohiale și de societăți comerciale din București.

În ziua de Crăciun, persoanele cu dizabilități și cele vârsnice și singure vor primi mâncare gătită, care va fi distribuită de slujitorii bisericii și de voluntari.

La sărbătoarea Nașterii Domnului 2016, ca în fiecare an, la biserica parohială va fi împodobit bradul de Crăciun, iar copiii vor primi dulciuri, fructe, jucării, cărți și îmbrăcăminte.

Acțiunea face parte din programul social-filantropic permanent Dar din dar se face rai al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

Comentarii Facebook


Știri recente