Copiii în centrul activităților pastoral-catehetice de la Arad

În această Săptămână Sfântă, precum și pe toată perioada Sfântului Post al Paștilor, copiii au fost în centrul activităților pastoral-catehetice de la Arad. Artista Georgiana Popan a desfășurat în aceste zile o activitate catehetică de care s-au bucurat sute de copii arădeni. Practic artista a comunicat cu cei mici prin intermediul povestirii creştine.

„Artista Georgiana Popan are o modalitate aparte de a comunica cu cei mai mici prin intermediul povestirii creștine, reușind să arate că Hristos are o afecțiune extraordinară pentru copii, lucru învederat de textele biblice care arată cât de important este copilul în ochii lui Iisus! Am putea chiar să subliniem că Evanghelia este străbătută în profunzime de texte cu trimitere directă la copii” a subliniat  arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial.

Activitățile pastoral-catehetice au fost întregite prin dăruirea unui număr de 4000 de exemplare din Cartea de colorat, Săptămâna Patimilor,  copiilor din Arad. Lucrarea a fost tipărită cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Centrului Cultural Județean Arad.

Comentarii Facebook


Știri recente