Constituirea Adunării generale a Organizaţiei C.A.R. din Arhiepiscopia Târgoviştei

Luni, 9 februarie 2015, la sediul Centrului Eparhial, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon şi în prezenţa membrilor permanenţei Consiliului Eparhial, s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Adunării Generale a Organizaţiei C.A.R. a clerului şi salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Târgoviştei, conform hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii noastre, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Astfel, mai întâi a avut loc alegerea membrilor Consiliului director şi a Comisiei de Cenzori, iar, apoi, a preşedintelui şi a vicepreşedintelui organizaţiei, fiind vorba despre Pc. Pr. Valeriu Gheorghe, de la Parohia Cioflec, Protoieria Găeşti, respectiv Pc. Pr. Daniel Bălăjel, de la Parohia “Sf. Nicolae-Androneşti” din Târgovişte, Protoieria Târgovişte Nord.

Înaltpreasfinţia Sa a subliniat rolul de instituţie, în principal filantropică, a organizaţiei C.A.R. din Eparhia noastră, care are ca principal obiectiv oferirea de ajutor şi sprijinirea membrilor săi, manifestând, pentru vremea noastră, solidaritate şi unitate creştină.

Comentarii Facebook


Știri recente