Concursul „Urmarea lui Hristos“ în judeţul Cluj

Faza locală a Concursului „Urmarea lui Hristos“, aflat la a V-a ediţie, s-a desfăşurat sâmbătă, 14 februarie, în judeţul Cluj. Competiţia, care se adresează elevilor din clasele a V-a şi a VI-a, a avut loc în şase centre din judeţ: Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi Huedin.

În municipiul Cluj-Napoca, competiţia s-a desfăşurat la Şcoala gimnazială „Horea“, iar la aceasta au participat peste 100 de elevi. După ce au rostit o rugăciune, elevii au primit subiectele, având la dispoziţie două ore pentru rezolvarea cerinţelor. Subiectele primite au avut teme pe care elevii le-au studiat la clasă până la această dată şi au fost concepute în aşa fel încât elevii să îşi poată împărtăşi cunoştinţele şi să arate modul în care se raportează la lucrurile pe care le-au învăţat, conform inspectorului de religie al judeţului Cluj, pr. Marian Sidon.

„Nu avem nici o îndoială că, la fel ca în anii precedenţi, vom regăsi lucrări foarte bune şi frumos realizate, fapt care evidenţiază dragostea acestor elevi faţă de Hristos, în primul rând, şi faţă de disciplina religie“, a declarat pr. Marian Sidon.

Rezultatele finale vor fi afişate în cursul zilei de astăzi, 16 februarie. Elevii care se vor califica, vor participa la etapa judeţeană, ce va avea loc pe 14 martie la şcoala gimnazială „Horea“ din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook


Știri recente