Colectă pentru copiii nevoiaşi, organizată de ATOR Piatra Neamţ

„Dăruind vei dobândi şi dobândind vei dărui“ – acesta este genericul sub care Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR) – filiala Piatra Neamţ a demarat o colectă de jucării, haine sau alte cadouri, destinată ajutorării copiilor din centrele de plasament sau celor proveniţi din familii sărace sau cu mulţi copii, informează Ziarul Lumina, Ediţia de Moldova.

Prin această campanie, ce se va derula până la sfârşitul lunii mai, tinerii atoreni doresc să aducă bucurie pe chipul unor copii lipsiţi de dragoste şi de cele materiale.

„Ne adresăm tuturor oamenilor de bine, dar şi tinerilor, care presupun că au mai mult decât le trebuie, să răspundă invitaţiei noastre şi, împreună cu membrii ATOR, să ducem la bun sfârşit această colectă şi să producem bucurie pe chipurile şi în sufletele copiilor din centrele de plasament şi din familiile nevoiaşe. Aproape oricine dintre noi poate, în cele din urmă, să contribuie cu o jucărie, cu un aliment neperisabil sau cu orice altceva ce bucură sufletul unui copil“, a declarat părintele Nicău Nicolae, coordonatorul ATOR Piatra Neamţ.

Persoanele ce doresc să doneze bunuri în cadrul acestei campanii, le pot aduce în fiecare zi de joi între orele 17:00-19:30 la sediul ATOR Piatra Neamţ din cadrul Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş“, corpul B, parter.

Comentarii Facebook


Știri recente