„Chipul satului românesc” la final. Prima expoziție foto marca Basilica.ro

Expoziția foto „Chipul satului românesc”, organizată de Agenția de știri Basilica în contextul „Anului omagial al satului românesc” în Patriarhia Română a ajuns la final.

Proiectul s-a bucurat de un public numeros. Au venit la Palatul Patriarhiei persoane de toate vârstele, copii și tineri, familii, adulți și vârstnici să admire mai bine de 50 „chipuri ale satului românesc” în viziunea a 14 artiști fotografi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Basilica.ro (@basilica.ro) pe


Patriarhul României a vizitat expoziția chiar la deschiderea din 27 februarie împreună cu episcopii vicari Varlaam Ploieșteanul și Timotei Prahoveanul.

Preafericirea Sa a binecuvântat și susținut proiectul și chiar le-a oferit câteva recomandări fotografilor pasionați de satul românesc.

Între vizitatori s-a numărat și Arhiepiscopul romano-catolic de Sicilia.

Echipa Basilica.ro vă mulțumește celor care ați vizitat expoziția și celor care ne-ați scris în caietul de impresii. Suntem recunoscători tuturor celor ce au interacționat cu postările noastre și ne-au ajutat la promovarea expoziției pe Facebook, Twitter și Instagram.

Dumneavoastră sunteți motivul pentru care ne simțim încurajați să continuăm activitatea în această direcție și să dezvoltăm noi proiecte.

Chipul satului românesc

„Chipul satului românesc” a fost prima expoziție de fotografie organizată de Basilica.ro.

Expoziția s-a desfășurat în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei în perioada 27 februarie – 9 martie 2019 și a cuprins lucrări ale următorilor fotografi: Andreea Acatrinei, Gina Buliga, Mioara Chipăruș, Mirela Drăghiță, Raluca Ene, Mircea Florescu, Daniel Ghindea, Daniel Mandache, Sorin Onișor, Mihnea Păduraru, Cezar Gabriel Popescu, Silviu-Florin Salomia, Ionuț Tanciu și Mădălina Ursu.

Citește și Patriarhul Daniel: Nu trebuie să privim nostalgic şi mioritic, ci să ne mobilizăm în favoarea satului românesc

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente