Centru informare pelerinaje

Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române a înființat un Centru de informare pelerinaje. Acesta se află pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 12, Sector 3.

„Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și cu sprijinul Preacucernicului Părinte Paroh Gabriel Grigorescu de la Parohia Sf. Ilie-Hanul Colței s-a deschis centrul de informare pelerinaje al Sectorului de pelerinaje din Cadrul Patriarhiei Române”, a precizat pentru TRINITAS TV Vasile Mihăilă, coordonator pelerinaje.

Aici se pot obține informații despre oferta completă ale Agențiilor Sfântul Apostol Pavel și Basilica Travel ale Patriarhiei Române.

„Scopul Centrului de informare pelerinaje este de a face cunoscute pelerinajele organizate de Patriarhia Română cu prilejul hramurilor și a prăznuirii Sfintelor icoane făcătoare de minuni la Bisericile și Mănăstirile din țară, dar și pelerinajele organizate la Locurile Sfinte din străinătate”, a mai menționat Vasile Mihăilă.

De asemenea, centrului de informare se pot adresa și instituțiile.

„Alt scop al Centrului de informare pelerinaje este de a oferi informații și îndrumări instituțiilor de cultură din România și persoanelor care doresc să meargă în pelerinaj la Bisericile și Mănăstirile ortodoxe din cuprinsul Patriarhiei Române. Centrul de informare pelerinaje va pune la dispoziția acestora obiectivele, traseele, adresele, numerele de telefon și toate detaliile necesare pentru organizarea pelerinajelor pe care doresc să le înfăptuiască”, a mai spus coordonatorul Centrului de pelerinaje.

Solicitările, dar și sugestiile pot fi adresat la sediul centrului la nr de telefon și fax 021 310 20 03 precum și la adresa de e-mail [email protected]

Comentarii Facebook


Știri recente