Cântărețul Vlad Miriță: Referendumul este cea mai concretă definiție a democrației

Tânărul artist a declarat într-un videoclip publicat pe Youtube că „referendumul este cea mai concretă definiție a democrației, iar presa este prima care beneficiază de pe urma democrației prin libertatea de care se bucură”.

Vlad Miriță a continuat spunând că „sunt foarte multe voci care combat acest referendum” și din păcate chiar presa este unul dintre cei mai mari contestatari.

„Simplul fapt că acest referendum este atacat, boicotat, cred că ar trebui să ne motiveze și mai mult să ne mobilizăm la vot”, i-a încurajat cântărețul pe urmăritorii săi.

Artistul a abordat problema costurilor referendumului spunând că cele „trei milioane de oameni care au cerut acest demers, cotizează lunar la bugetul de stat, iar în aproximativ 3 ani de când s-au strâns semnăturile, acești cetățeni au cotizat la stat o sumă cu care se puteau organiza 360 de referendumuri”.

„Să spui că este un referendum foarte costisitor și că se puteau face multe alte lucruri utile pentru societate cu banii aceia este o dovadă de rea intenție și de proastă înțelegere a democrației”, a precizat Vlad Miriță.

Cântărețul a făcut referire la țările occidentale spunând că „au foarte multe lucruri frumoase și utile pe care e bine să le preluăm în societatea românească, dar sunt și lucruri mai puțin benefice, iar noi, ca oameni înțelepți cu discernământ, putem face diferența și putem prelua nu totul la pachet, ci în parte ceea ce este bun”.

La final, Vlad Miriță i-a asigurat pe urmăritorii săi că „familia este esențială pentru bunul mers al societății, iar familia începe prin căsătorie”, adică „uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie”.

Foto credit: Vlad Miriță / Facebook 

Comentarii Facebook


Știri recente