Bookfest 2022: Dintre volumele lansate de Editurile Patriarhiei Române

În perioada 1-5 iunie 2022 a avut loc la Romexpo Salonul Internațional de Carte Bookfest.

Editurile Patriarhiei Române au participat la cea de-a 15-a ediţie a evenimentului, unde au adus în faţa iubitorilor de carte cele mai noi apariţii editoriale.

La standul dedicat Editurii Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, şi Editurilor Trinitas, Basilica şi Cuvântul Vieţii au avut loc patru lansări de carte, despre care a vorbit Pr. Mihai Hau, consilier patriarhal coordonator al Editurilor Patriarhiei Române.

„Am început cu lansarea cărţii Părintelui Consilier patriarhal Nicolae Dascălu, Printre păsări şi crini, o carte de meditaţie, o carte care a cules de-a lungul timpului editoriale din Ziarul Lumina şi publicate în ultimii ani”.

„Apoi, a urmat cartea domnului Adrian Lesenciuc, Iraclie Porumbescu şi revoluţiile, care vorbeşte despre istoria necunoscută a vieţii Părintelui Iraclie Porumbescu, tatăl lui Ciprian Porumbescu, omul care a marcat în felul lui secolul în care a trăit şi care reprezintă un simbol al rezistenţei noastre naţionale într-o perioadă tumultuoasă pentru pământul românesc”.

„Am lansat cartea domnului Răzvan Bucuroiu, carte care cuprinde editorialele pe care le-a prezentat în cadrul emisiunii Universul Credinţei de la Televiziunea Română de duminică dimineaţă pe parcursul ultimilor trei ani şi pe care le-a adunat şi le-a publicat într-un volum intitulat Cu Hristos în lumina reflectoarelor”.

„Cea de-a patra lansare a fost cartea domnului conferenţiar Adrian Lemeni, Tehnicizarea inumană a vieţii”.

„Sunt numai patru dintre titlurile pe care Editurile Patriarhiei Române le-au publicat anul acesta şi sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să lansăm cât mai multe titluri noi”, a precizat Părintele Mihai Hau.

Peste 200 de expozanţi din ţară şi din Republica Moldova au fost prezenţi la Bookfest 2022.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România.

Foto credit: Ziarul Lumina

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente