Biserica alături de cei aflaţi în suferinţă

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, Biroul de Cateheză şi Activităţi cu Tineretul și Sectorul Social Filantropic și de Misiune, a organizat miercuri, 11 februarie 2015, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, din cartierul Găvana, un program religios pentru bătrânii bolnavi internați aici, fiind rostit și un cuvânt catehetic, în acest sens.

Și în comuna Morărești, preoții de la parohiile Morărești, Vărzaru și Piscul Calului, au rostit o serie de rugăciuni pentru sănătatea și alinarea suferințelor bătrânilor bolnavi aflați în grija Unității de Asistență Medico – Socială Dedulești, potrivit eparhiaargesului.ro. Cu această ocazie a fost susținută și o cateheză prin care bolnavilor li s-a vorbit despre suferință, dar și despre pronia divină. Personalul medical din această unitate împreună cu domnul director Dragoș Panțeru a mulțumit pentru activitatea și implicarea Bisericii.

Ziua Internaţională a Bolnavului a fost instituită în anul 1992 şi are scopul de a sensibiliza societatea civilă şi toate instituţiile, mai ales cele medicale, cu privire la necesitatea asigurării celei mai bune îngrijiri medicale acordată bolnavilor, în scopul alinării suferinţelor.

Comentarii Facebook


Știri recente