Basilica Travel: Pelerinajele în Ierusalim se desfășoară în deplină siguranță

Pelerinajele organizate de Agenția Basilica Travel în Țara Sfântă se desfășoară în condiții de siguranță deplină în ciuda tensiunilor politice recente legate de recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Israelului.

În această săptămână un grup de pelerini români s-a aflat în Țara Sfântă. Ei au fost însoțiți de Părintele Diacon Florin Dobrin, ghid Basilica Travel.

După ce am vizitat Ierusalimul și am făcut Drumul Crucii în pace, cu rugăciune și meditație, pelerinajul nostru a continuat în orașul Betleem cu vizitarea peșterii și a Bisericii din locul unde s-a născut Mântuitorul Hristos, a declarat pentru Trinitas TV Diac. Florin Dobrin.

Sfinția Sa a subliniat faptul că vizitarea locurilor sfinte a avut loc într-o atmosferă frumoasă, de reculegere, de rugăciune, de pelerinaj.

Grupul de pelerini se va întoarce în țară în decursul zilei de 14 decembrie 2017.

Foto credit: Baslica Travel

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…