Basilica Travel își așteaptă pelerinii cu oferte promoționale la Târgul de Turism de la Romexpo

Agenția de pelerinaje Basilica Travel își așteaptă pelerinii cu oferte promoționale la Târgul de Turism al României de la Romexpo în perioada 20-23 februarie 2020.

Agenția de pelerinaje a Patriarhiei Române va putea fi găsită în pavilionul B2 la standul 322. Reprezentanții Basilica Travel vor pune la dispoziția celor interesați oferte promoționale, tarife reduse la pelerinajele interne și externe, circuite noi și numeroase surprize.

„Pentru Agenția Basilica Travel comunicarea este un punct foarte important pe care dorim sa îl accentuăm. Suntem mereu deschiși dialogului, ascultăm experiențele pelerinilor și sugestiile acestora”, a declarat pentru Basilica.ro Ecaterina Vîrgolici, Director promovare Basilica Travel.

„În cadrul târgurilor de turism discutăm cu pelerinii despre trăirile lor din pelerinaje, despre emoțiile trăite, ne împărtășim fotografii și alegem împreunaă noi destinații pentru cufărul cu amintiri”.

„Vă invităm să vă convingeți că seriozitatea și profesionalismul ne definesc!”.

Informații suplimentare puteți afla pe site-ul oficial și pe pe conturile de social media ale Agenției de Pelerinaje Basilica Travel, dar și în secțiunea „Pelerinaje” de pe Basilica.ro.

Citește și Retrospectivă 2019: Ţara Sfântă, Iordania şi Egipt cele mai căutate destinaţii Basilica Travel

Foto credit: Târgul de Turism al României


Pentru ultimele noutăți din lumea ortodoxă urmărește-ne pe Twitter. @AgentiaBasilica!

Comentarii Facebook


Știri recente